Завршено је гласање за 60 најлепших народних песама

О гласању

Велика је одговорност одабрати из наше богате народне баштине само 60 најлепших народних песама. Зато апелујемо да се у што већем броју одазовете позиву за учешће у избору "60 најлепших народних песама".

Предвидели смо неколико начина на који можете да гласате.

Коначне резултате гласања објавићемо у последњој емисији "60 најлепших народних песама" у сезони, 10. јуна 2018. године.

Сваки од видова гласања се подједнако рачуна, а гласови се сабирају и тако формирају коначну ранг листу најлепших песама.

На сајту www.60narodnih.rs можете гласати за 10 песама по Вашем избору.

У Поштама Србије можете бесплатно гласати за 10 песама попуњавањем гласачког листића са редним бројевима песама. Гласачки листићи и каталог са свих 500 песама поређаним по азбучном реду изложени су у свакој пошти. Попуњен гласачки листић предаје се на шалтеру поште.

На YоuТube каналу емисије RTS 60 najlepših narodnih pesama - Zvanični kanal гласате означавањем песама које Вам се свиђају, такозваним "лајковањем".

Можете гласати слањем писама са 10 назива песама на адресу Таковска 10, 11000 Београд, са назнаком "Гласање за 60 најлепших народних песама".

Можете гласати телефоном, укључењем у радијску емисију "60 најлепших народних песама" суботом од 14 до 15 часова на Првом програму Радио Београда.