Završeno je glasanje za 60 najlepših narodnih pesama

O glasanju

Velika je odgovornost odabrati iz naše bogate narodne baštine samo 60 najlepših narodnih pesama. Zato apelujemo da se u što većem broju odazovete pozivu za učešće u izboru "60 najlepših narodnih pesama".

Predvideli smo nekoliko načina na koji možete da glasate.

Konačne rezultate glasanja objavićemo u poslednjoj emisiji "60 najlepših narodnih pesama" u sezoni, 10. juna 2018. godine.

Svaki od vidova glasanja se podjednako računa, a glasovi se sabiraju i tako formiraju konačnu rang listu najlepših pesama.

Na sajtu www.60narodnih.rs možete glasati za 10 pesama po Vašem izboru.

U Poštama Srbije možete besplatno glasati za 10 pesama popunjavanjem glasačkog listića sa rednim brojevima pesama. Glasački listići i katalog sa svih 500 pesama poređanim po azbučnom redu izloženi su u svakoj pošti. Popunjen glasački listić predaje sa na šalteru pošte.

Na YouTube kanalu emisije RTS 60 najlepših narodnih pesama - Zvanični kanal glasate označavanjem pesama koje Vam se svidjaju, takozvanim "lajkovanjem".

Možete glasati slanjem pisama sa 10 naziva pesama na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom "Glasanje za 60 najlepših narodnih pesama".

Možete glasati telefonom, uključenjem u radijsku emisiju "60 najlepših narodnih pesama" subotom od 14 do 15 časova na Prvom programu Radio Beograda.